Čas je za to, da si med likalniki izberem novega

Ravno ko sem se skoraj odločila, da odidem iz trgovine, sem videla, da so tam likalniki, ki bi jih morda lahko celo pogledala. Moj je res že slab in mislim, da se mu odštevajo zadnji dnevi likanja. Zelo veliko likam, in čeprav je bil zelo kakovosten med vsemi likalniki, takrat, ko sem ga kupovala, je po desetih letih očitno, odslužil svoje. Je pa res, da je vsa ta leta zelo dobro lužil pri likanju vseh oblačil. Zelo veliko srajc imam doma. Sicer večino dam v čistilnico, da mi jih zlikajo, ampak preden, katero oblečem, jo vseeno še dodatno zlikam.

Odšla sem proti oddelku, kjer so, in si vzela malce dlje asa, da lahko to malce bolje pregledam. Kar nekaj je bilo zanimivih. Vedela sem, da bodo tokrat likalniki, bolj le na ogledu iz moje strani, da pravzaprav vidim, kakšen možnosti imam. Potem se bom pa odločila, ali bodo ti likalniki tisti, med katerimi bom izbrala enega novega ali pa bom še malce počakala. Vsekakor ni ednina trgovin, kjer so likalniki, je pa ena izmed redkih, kjer so tako zelo založeni.

Čas je za to, da si med likalniki izberem novega

Minilo je dobre pol ure, ko sem se končno dovolj razgledala po ponudbi in je bil čas, da lahko končno odidem. Vse se si zabeležila, kar bi bilo primerno zame in sedaj je bil čas, da o tem razmislim v miru. Seveda pa lahko vedno pogledam tudi na splet, in tam ponovno preverim vse podatke, ki jih imajo likalniki, če bom slučajno pozabila na karkoli.

Ko sem prišla domov, sem vse preverila soj likalnik, da vidim, kako se mi v resnici mudi s tem, da se likalnik zamenja in sem tako vedela, da se bo to morala zgoditi v roku dveh mesecev ali pa še prej. Še dobro, da sem šla danes mimo, da sem si lahko malce bolj podrobno ogledala, kakšni likalniki, so na voljo in sedaj delam na tem, da bom imela novega.